BEKINA
Standard sortiment
Avtalsortiment

VERNESTØVEL PU STEPLITE EASYGRIP S5

kr 1 078 Eksl. Mva

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
X
Skostørrelse
 • Skostørrelse
  Artikkelnummer
 • Weblager
  Only %1 left
  Butikklager
  Velg butikk Åpent i dag:
  Vanntett, komfortabel og robust støvel. Velegnet for landbruk, fiskeri, oppdrett, industri etc. - helårsbruk og i temperaturer ned til -20°C.
  Les mer om produktet
  • Produktinformasjon
   Produktinformasjon
   Vanntett, komfortabel og robust støvel. Velegnet for landbruk, fiskeri, oppdrett, industri etc. - helårsbruk og i temperaturer ned til -20°C. Grønn overdel og svart såle i myk og fleksibel PU for høy komfort. Bred og høy tåvernhette gir god plass og økt komfort. Mulighet for å klippe skaftet. Knast på hæl gjør støvelen lettere å ta av. Nytt sålemønster for ekstra godt grep. Antistatisk, oljebestandig og kuldeisolerende. Sklihemmende egenskaper på keramiske fliser og stålunderlag (SRC). Vekt 815 gram (1 stk str. 42). Utskiftbar innleggssåle med ekstra dempning i hælen. Tåvernhette i stål, spikertrampsåle i Kevlar. Denne støvelen het tidligere AGRILITE.
  • Spesifikasjoner
   Spesifikasjoner
   ArtikkelnummerP2400-9180
   SertifikatEN ISO 20345 S5 (2011 SRC CI )
   SortimentStandard sortiment
  • Sikkerhetsblad
   Sikkerhetsblad

   Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

  • Kjøp og fraktinformasjon
   Kjøp og fraktinformasjon
   Levering

   Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

   Retur

   Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

   Les hele returpolicyen.

   Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no