GESTO
Standard sortiment
Avtalsortiment

VERNESKOLETT MED SNØRING MUNIN S3

kr 1 320 Eksl. Mva

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
X
Skostørrelse
 • Skostørrelse
  Artikkelnummer
 • Weblager
  Only %1 left
  Butikklager
  Velg butikk Åpent i dag:
  Verneskolett i skinn og cordura for optimal komfort og slitestyrke. For utendørs tøft bruk, bygg og anlegg, håndverk, mekanisk industri, transport etc. Tåvernhette i glassfiber. Spikertrampsåle i kompositt.
  Les mer om produktet
  • Produktinformasjon
   Produktinformasjon
   For utendørs tøft bruk, bygg og anlegg, håndverk, mekanisk industri, transport etc. Overdel i svart skinn og cordura for optimal komfort og slitestyrke. Polstret toppkant og pløse. PU mellomsåle. PU yttersåle, antistatisk og oljebestandig. Bred lest. Metallfri. Sklihemmende egenskaper på keramiske fliser og stålunderlag (SRC). Tåforsterkning i PU. Tåvernhette i glassfiber. Spikertrampsåle i kompositt.
  • Spesifikasjoner
   Spesifikasjoner
   Artikkelnummer124725
   SertifikatEN ISO 20345 S3 (2011 SRC )
   Resources Json{"resources":[{"resourceName":"DoC_MUNIN_2023-06-13.pdf","resourceMimeType":"application/pdf","resourceCategory":"Certificate","resourceSubCategory":"DeclarationofConformityDoC","resourceFilename":"DoC_MUNIN_2023-06-13.pdf","originalUrl":"https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/4839_9fd79659-a555-48b2-a81c-e30baba23a2d","previewUrl":"https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/4839_9fd79659-a555-48b2-a81c-e30baba23a2d/Preview"}]}
   FargeSvart
   SortimentStandard sortiment
  • Sikkerhetsblad
   Sikkerhetsblad

   Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

  • Kjøp og fraktinformasjon
   Kjøp og fraktinformasjon
   Levering

   Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

   Retur

   Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

   Les hele returpolicyen.

   Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no