ARBESKO
Standard sortiment
Avtalsortiment

VERNESKO UMEÅ 945 BOA S3

kr 3 201 Eksl. Mva

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
X
|
Lev. art. nr: 945
Skostørrelse
 • Skostørrelse
  Artikkelnummer
 • Weblager
  Only %1 left
  Butikklager
  Velg butikk Åpent i dag:
  Slitesterk vernesko i vannavvisende skinn utrustet med Boa® Fit System for rask, enkel og eksakt passform. Suveren støtdemping og et meget godt grep. ESD-godkjent.
  Les mer om produktet
  • Produktinformasjon
   Produktinformasjon
   Umeå 945 er en slitesterk vernesko i vannavvisende skinn utrustet med Boa® Fit System for rask, enkel og eksakt passform. Skoen er ESD-godkjent og den varmebestandige sålen i kombinasjon med den ekstra hældempingen i mellomsålen gir suveren støtdemping og et meget godt grep. Det myke spikertrampet i tekstil og tåhetten i aluminium beskytter dine føtter mot skarpe og fallende gjenstander, og gelenken i buen gir ekstra support og stabilitet på ujevnt underlag. Verneskoen er utviklet for håndverkere og montører som trenger en slitesterk vernesko for mange aktive arbeidsdager utendørs.
  • Spesifikasjoner
   Spesifikasjoner
   Artikkelnummer930173
   Leverandørens artikkelnr945
   SertifikatEN ISO 20345 S3 (HRO SRC)
   FargeSvart
  • Sikkerhetsblad
   Sikkerhetsblad

   Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

  • Kjøp og fraktinformasjon
   Kjøp og fraktinformasjon
   Levering

   Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

   Retur

   Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

   Les hele returpolicyen.

   Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no