KASK
Avtalsortiment

VERNEHJELM KASK ZENITH X

From kr 1 524 Eksl. Mva

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
Vis varianter
Weblager
Only %1 left
Butikklager
Velg butikk Åpent i dag:
Vernehjelm for heldagsbruk med høy komfort. Hjelmskall i HD polypropylen.
Les mer om produktet
 • Produktinformasjon
  Produktinformasjon
  Vernehjelm for heldagsbruk med høy komfort. Hjelmskall i HD polypropylen (PP). Kraftig HD polystyren skumpolstring mellom hjelmskall og innredning. Myk innredning i nylon, med fukttransporterende teknologi for økt brukerkomfort. Utstyrt med lyktefeste som passer for alle lykter med hodebånd. Leveres med 4-punkts regulerbar hakestropp som er montert til hjelmskallet. Innredning med rattjustering. Justeringspunkter bak for å regulere størrelsen samt høyden på innredningen for en mer personlig passform. Påmontert refleks for høy synlighet på fluoriserende hjelmer. 30 mm slisse for øreklokker. Slisse med click system for innfesting av visir. Slisse i front for lyktefeste eller ID-kortholder. Samsertifisert med Hellberg og KASK øreklokker. Vekt 490 gram. Størrelse: 52-63 Standard: EN 397 (-30 °C, LD, MM, 440 V.a.c.), EN 50365 1000 V.a.c.
 • Spesifikasjoner
  Spesifikasjoner
  ArtikkelnummerPG-1008190
  SertifikatEN 50365; EN 397-C Kulde; EN 397_LD Klemfare; EN 397
 • Sikkerhetsblad
  Sikkerhetsblad

  Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

 • Kjøp og fraktinformasjon
  Kjøp og fraktinformasjon
  Levering

  Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

  Retur

  Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

  Les hele returpolicyen.

  Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no