BOLLÉ
Avtalsortiment

VERNEBRILLE TRACKER II GRÅ

kr 258 Eksl. Mva
Artikkelnummer: TRACPSF
Artikkelnummer:
X
|
EAN: 3660740004835
|
Lev. art. nr: TRACPSF
Weblager
Butikklager
Velg butikk Åpent i dag:
Vernebrille med stenger og nakkestropp. Høyeste mekaniske styrke (B) - også ved høye temperaturer (T). Høyeste optiske klasse (1) - for heldagsbruk. Med nakkestropp er den godkjent for kjemikaliebeskyttelse - bruksområde 3 og 4.
 • Produktinformasjon
  Produktinformasjon
  Produktbeskrivelse
  Vernebrille med stenger og nakkestropp. Høyeste mekaniske styrke (B) - også ved høye temperaturer (T). Høyeste optiske klasse (1) - for heldagsbruk. Med nakkestropp er den godkjent for kjemikaliebeskyttelse - bruksområde 3 (væskedråper) og 4 (store støvpartikler over 5 my). Innfatning i polykarbonat. Rette stenger med integrerte sideskjold + nakkestropp. Ventilasjon i siden. Beskyttelse både oppe og nede. Skumpolstring med indirekte ventilasjon. Optisk brilleinnfatning kan monteres i brillen (styrkeglass monteres hos optiker). Antidugg/antiripe/anti-UV polykarbonatlinser. Leveres med oppbevaringspose (ETUIFS) i mikrofiber. Vekt 52 gram. Forpkn: 1/10/240 CE: EN 166 34 KN BT. EN 172.
 • Spesifikasjoner
  Spesifikasjoner
  VaremerkeBOLLÉ
  ArtikkelnummerTRACPSF
  Leverandørens artikkelnrTRACPSF
  TOOLS gammelt artikkelnummer3172529
  EAN3660740004835
  Nobbnr41388877
  eClass40011500
  UNSPSC46181702
  SertifikatEN 166
  Enhetst
  EnhetPiece
  Farve på glassetGrå
 • Kjøp og fraktinformasjon
  Kjøp og fraktinformasjon
  Levering

  Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

  Retur

  Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

  Les hele returpolicyen.

  Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no