Univern Solutions

Safety issues? We`ve got the solutions

Vårt forretningskonsept ligger i navnet. Vi er en leverandør av gode løsninger tilpasset det norske olje- og gassmarkedet. I en tid der leverandørbedriftene blir større og kundeservicen ofte mindre fleksibel er vårt mål å kunne tilby skreddersydde løsninger til nettopp deg og din bedrifts ønsker og behov.

Vi ønsker å være din samarbeidspartner innen vårt kjerneområde, arbeidsklær og personlig verneutstyr. Med en stor bredde av kjente varemerker, samt egen produksjon tilbyr vi dette direkte til kunde uten fordyrende mellomledd.

De gode løsningene vil vi finne sammen med deg som kunde. Våre dyktige medarbeidere har til sammen over 120 års erfaring fra nettopp denne bransjen. Med god bransjekunnskap vil vi kunne rettlede deres bedrift til de trygge og riktige valg innen personlig verneutstyr.

I samarbeid med våre olje- og gasskunder har vi utviklet en spesialkolleksjon for næringen, basert på gjeldende standarder og kravspesifikasjoner. Se vår offshorebekledning her. For øvrige arbeidsklær og verneutstyr vennligst se univern.no.

Vi tilbyr også fleksible leverings- og faktureringsløsninger etter deres ønsker. Ta kontakt med vår salgsavdeling for en uforpliktende samtale.

Vi vil strekke oss langt for å hjelpe våre kunder til en enklere hverdag innen HMS og vern.Her finner du oss

Vi holder til i nye, moderne lokaler på Sandnes.
Besøksadresse: Brannstasjonsveien 12, 4312 Sandnes Telefon: 47 90 44 00

Her finner du oss

Vi holder til i nye, moderne lokaler på Sandnes.
Besøksadresse: Brannstasjonsveien 12, 4312 Sandnes
Telefon: 47 90 44 00