Univern og TOOLS flytter sammen i Larvik.

Nyåpningen fant sted i mars . Vi slår oss sammen for å skape det beste og mest konkurransedyktige tilbudet på markedet for deg som kunde. Sammen blir vi en sterk totalleverandør med et enda bredere tilbud av varer og tjenester. Vi tar det beste fra Univern og dagens TOOLS med oss inn i nye TOOLS.

Akkurat som før. Bare enda bedre.

Vi får enda høyere kompetanse, enda bedre tilstedeværelse og enda større kapasitet til å gjøre små og store kunders hverdag tryggere, enklere og mer lønnsom.

I forbindelse med at Univern flytter inn så pågår det bygningsarbeide i og utenfor i lokalene til TOOLS nå. Butikken ble nyåpnet med 400m2 mer plass til Larviks råeste utvalg av arbeidsklær og verneutstyr.

Univern Larvik finnes i TOOLS sine lokaler i Elveveien 44A fra og med 21.januar 2021!

Vi tar det beste fra Swedol og det beste fra Tools for å skape noe helt nytt og enda bedre for våre kunder.

Hva kan du forvente deg av de nye butikkene?

  • Vi blir best i byen på klær og vern!

  • Du vil bli møtt av våre dyktige kundeveiledere som kan hjelpe deg med det du behøver for å utføre jobben din på en trygg, enkel og mer effektiv måte. Ønsker du kurs, rådgivning eller produktdemonstrasjon må du gjerne henvende deg til en av oss i butikken.

  • I butikkhyllene skal du finne varene du oftest har behov for, tilgjengelig der og da. Er det varer som må skaffes tar vi opp bestilling for rask levering de nærmeste dagene.

  • Det skal være lett å finne frem til varene på en enkel og oversiktelig måte. Butikknavigering og god informasjon skal gjøre handelen din mest mulig effektiv.

  • Det skal være enkelt å velge riktig produkt, enten det er ”value for money”, bedre kvalitet eller premium kvalitet. Vi har både bredde og dybde i butikksortimentet vårt.

  • Å ta turen innom oss skal være en hyggelig opplevelse. I vårt kaféområde kan du sette deg ned, ta en kopp kaffe eller spise matpakken din sammen med kollegaer eller noen fra oss.


Gode arbeidsklær gjør jobben morsom

Gode arbeidsklær gjør jobben morsom

Spennende tider i vente

Vi vil i fremtiden jobbe med kjedekonseptene TOOLS og Univern. Det betyr at vi avvikler Swedol slik vi kjenner det i dag, og satser for fullt på TOOLS og Univern i Norge. Selv om Swedol blir borte tar vi med oss konseptets styrker når vi nå skaper noe helt nytt med TOOLS, som for eksempel et sterkt butikkonsept og et bredt sortiment, også av egne varemerker.

Univern vil bestå som spesialisten på arbeidsklær og verneutstyr. TOOLS-kjeden vil fokusere på et bredere tilbud av varer og tjenester som inkluderer et stort utvalg innen verktøy og forbruksmateriell i tillegg til klær og vern.Vi tar med oss det beste fra begge konseptene videre

Vi forbereder butikkene på sammenslåingen

Med sammenslåingen vil vi et mye større sortiment