Univern Holmestrand bytter navn til TOOLS Klær & Vern


UNIVERN I HOLMESTRAND SKIFTER NAVN TIL TOOLS KLÆR & VERN DEN 15.SEPTEMBER.

Butikken i Holmestrand vil bestå som spesialisten på arbeidsklær og personlig verneutstyr til proffkunden – akkurat som før. Univern som klesvaremerke vil eksistere som før.

Siden oppstarten i 1977 har Univern etablert seg som en ledende spesialist på arbeidsklær, sko og personlig verneutstyr til proffmarkedet og industrien i Norge. TOOLS-kjeden har på sin side etablert seg som Skandinavias ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr, arbeidsklær og industrielt forbruksmateriell til det samme markedet.


Hans-Petter bekrefter at eneste endring er nytt skilt og ny uniform.

Hans-Petter kan fortelle at Univern som produktmerke vil fortsette som før..


De to kjedene har allerede samme eiere, men fra 15. september vil Univern Holmestrand endrer navn til TOOLS Klær & Vern. Atle Tandberg, Regionsjef Viken Vest, i TOOLS og Univern, presiserer imidlertid at du som kunde vil fortsatt finne TOOLS Klær & vern på samme adresse i Holmestrand – Kleivbrottet 10.

Butikkmedarbeider Hans-Petter og de andre står som alltid klar til å hjelpe deg med alt du trenger for å utføre jobben din på en trygg og komfortabel måte. De endringene du vil merke nå er nytt fasadeskilt og nye antrekk på våre medarbeidere, forteller Hans-Petter.


Regionssjef Atle Tandberg

Regionsjef Viken Vest, Atle Tandberg presiserer at butikken fortsatt vil ligge på samme sted - Kleivbrottet 10.

Spesialistene fortsetter som før

Med mange års erfaring fra bransjen, har vi kompetansen som trengs for å betjene et stadig mer krevende marked. Vår styrke er nettopp kombinasjonen av spisskompetansen til de ansatte, og tilbudet av kvalitetsvarene man trenger av klær og vern på jobben, forteller Hans-Petter.

– Det er ikke uten grunn at vi har opparbeidet oss et såpass sterkt renomme blant våre trofaste kunder. De ansatte legger virkelig sin stolthet i å levere komfortable og funksjonelle kvalitetsprodukter som gjør at du kan jobbe trygt og effektivt i din arbeidshverdag, forklarer Atle. TOOLS Klær og Vern vil også videreføre den populære tjenesten for trykk og brodering av logoer og navn på alle arbeidsklær som kjøpes på stedet – raskt og rimelig, i førsteklasses kvalitet.

Vi trykker logo på dine arbeidsklær kjøpt hos oss

Produktvaremerket Univern består

Hans-Petter understreker samtidig at Univern som produktvaremerke vil fortsette som før, selv om butikkene i Holmestrand nå skal endre navn. – Univern er et sterkt varemerke som har lang fartstid i det norske markedet. Derfor vil vi fortsatt designe og utvikle arbeidsklær for norske fagfolk under dette navnet, i tillegg til andre varemerker vi produserer selv, sammen med andre kjente merkevarer. Univern-produktene vil man fortsatt finne tilgjengelig for kunder i Norge fra Mandal i sør til Kirkenes i nord. – Eksisterende TOOLS-kunder kan allerede i dag handle med gode rabatter og kundeavtaler i TOOLS Klær & Vern, forteller Hans-Petter avslutningsvis.