Univern Bergen har flyttet til Kokstad

Univern Bergen flytter inn i nye, moderne lokaler på Kokstad

Fra fredag 28. mai ønskes både nye og gamle kunder velkommen til Univern Bergens nye, store og topp moderne lokaler på Kokstad.


Den flunkende nye Univern-butikken åpner dørene i TOOLS' tidligere lokaler på Kokstad, fredag 28. mai. Den 500 kvadratmeter store butikken er lett synlig og tilgjengelig i Kokstadvegen 23 A, og har gode parkeringsmuligheter for besøkende. Her vil kundene bli møtt av den samme hyggelige og kompetente gjengen de kjenner fra den gamle butikken i Kanalveien på Minde.

Butikksjef Svein Arthur Andersen er sikker på at kundene vil sette pris på nettopp det.

– Vi er en erfaren gjeng som alle har mellom 15 og 25 års fartstid i bransjen. I tillegg til at vi har det lille ekstra her i butikken, kan vi også det lille ekstra. Vi er spesialister innen arbeidsklær og verneutstyr for små og mellomstore bedrifter. Det er nok mye av grunnen til at mange av våre kunder har fulgt oss trofast gjennom flere tiår. Nå ser vi frem til at de også vil følge oss hit til Kokstad, sier han.


Arbeidstøy for vestlandske forhold

I tillegg til de ansattes unike kompetanse og erfaring, er også kvaliteten på Univern-produktene en viktig faktor for at kundene stadig kommer tilbake. Arbeidstøyet gjennomgår kontinuerlig testing, justering og forbedringer, slik at det kan møte de tøffeste utfordringene.

– Her langs kysten, hvor det er mye vær og vind, er det ekstremt viktig å ha velfungerende og komfortabelt arbeidstøy når man jobber ute. Det gjelder selvfølgelig for mange håndverkere, men vi har også mange faste kunder innen aquanæringen og den maritime næringen. I værutsatte yrker er egenskapene på Univern-produktene helt uovertrufne – både når det gjelder funksjon, kvalitet og komfort, forklarer Svein Arthur.

Med dette arbeidstøyet, sammen med sko og verneutstyr, kan Univern tilby en unik produktportefølje som kundene kommer tilbake for å kjøpe gang etter gang.

Som spesialist på verneutstyr har Univern mange nisjeproduktene som man ikke finner hos andre aktører. Univern Bergen er blant annet spesialister på åndedrettsvern og fallsikring. De har også et rikholdig utvalg av hansker til alle typer jobber, i tillegg til alskens vernebriller og solbriller, vernesko og hjelmer.Butikksjef Svein ønsker velkommen inn i ny butikk

Velkommen til en hyggelig handel

I de nye lokalene på Kokstad er det også tatt høyde for at kundene hverken skal gå tørste eller kjede seg mens de er på besøk. Svein Arthur har nemlig sørget for å gjøre plass til en kaffekrok hvor man kan få forfriskninger og slå av en prat. For det hender at man får et par minutter å slå ihjel i løpet av visitten.

– Det er mange som kommer til oss for å kle opp nyansatte – fra topp til tå, fra innerst til ytterst, til alle årstider. Hvis alt skal prøves på, og vi i tillegg skal trykke bedriftens logo mens de venter, er det kjekt å kunne sette seg til ro med en kopp kaffe og ha det litt hyggelig i mellomtiden, sier Svein Arthur.

Han ser frem til å vise frem de nye, flotte lokalene til både nye og eksisterende kunder.

– Hvis du vil ha arbeidsklær og verneutstyr av topp kvalitet, i tillegg til gode råd fra erfarne fagfolk, er dette stedet å gå. Vi ønsker kundene våre velkommen til Kokstadvegen 23 A i tiden fremover, sier Svein Arthur Andersen, butikksjef i Univern Bergen.