Univern Asker skifter navn til TOOLS Klær & Vern den 17. november

Fra og med 17. november kommer du til å se det kjente navnet Univern i en ny drakt i Asker. Fokus vil fortsatt være å levere arbeidsklær og personlig verneutstyr av høyeste kvalitet til profesjonelle brukere. Selskapets klesmerke Univern vil fortsatt stråle som det alltid har gjort.

Siden oppstarten i 1977 har Univern etablert seg som en ledende spesialist på arbeidsklær, sko og personlig verneutstyr til proffmarkedet og industrien i Norge. TOOLS-kjeden har på sin side etablert seg som Skandinavias ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr, arbeidsklær og industrielt forbruksmateriell til det samme markedet.


Butikksjef Linda Herstad bekrefter at eneste endringen er navnet

De to kjedene har allerede samme eiere, men fra 17. november vil Univern Asker endrer navn til TOOLS Klær & Vern. Espen Tollefsen, Regionsjef Stor-Oslo, i TOOLS og Univern, presiserer imidlertid at du som kunde vil fortsatt finne TOOLS Klær & vern på samme adresse i Asker – Nye Vakåsvei 8 på Hvalstad.

Butikksjef Linda og de andre står som alltid klar til å hjelpe deg med alt du trenger for å utføre jobben din på en trygg og komfortabel måte. De endringene du vil merke nå er nytt fasadeskilt og nye antrekk på våre medarbeidere, forteller Linda.


Spesialistene fortsetter som før

Med mange års erfaring fra bransjen, har vi kompetansen som trengs for å betjene et stadig mer krevende marked. Vår styrke er nettopp kombinasjonen av spisskompetansen til de ansatte, og tilbudet av kvalitetsvarene man trenger av klær og vern på jobben, forteller Linda.

Regionsjef Espen Tollefsen

– Det er ikke uten grunn at vi har opparbeidet oss et såpass sterkt renommé blant våre trofaste kunder. De ansatte legger virkelig sin stolthet i å levere komfortable og funksjonelle kvalitetsprodukter som gjør at du kan jobbe trygt og effektivt i din arbeidshverdag, forteller Espen.

TOOLS Klær & Vern vil også videreføre den populære tjenesten for trykk og brodering av logoer og navn på alle arbeidsklær som kjøpes på stedet – raskt og rimelig, i førsteklasses kvalitet.

Vi trykker logo på dine arbeidsklær kjøpt hos oss

Produktvaremerket Univern består

Linda understreker samtidig at Univern som produktvaremerke vil fortsette som før, selv om butikkene i Asker nå skal endre navn. – Univern er et sterkt varemerke som har lang fartstid i det norske markedet. Derfor vil vi fortsatt designe og utvikle arbeidsklær for norske fagfolk under dette navnet, i tillegg til andre varemerker vi produserer selv, sammen med andre kjente merkevarer. Univern-produktene vil man fortsatt finne tilgjengelig for kunder i Norge fra Mandal i sør til Kirkenes i nord. – Eksisterende TOOLS-kunder kan allerede i dag handle med gode rabatter og kundeavtaler i TOOLS Klær & Vern, forteller Linda avslutningsvis