TYVEK
Standard sortiment
Avtalsortiment

TYVEK® 800J BESKYTTELSESDRESS

From kr 270 Eksl. Mva

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
X
Størrelse
 • Størrelse
  Artikkelnummer
 • Weblager
  Only %1 left
  Butikklager
  Velg butikk Åpent i dag:
  Beskyttelsesdress for korttidsbruk i fuktig arbeidsmiljø hvor det kreves beskyttelse mot en rekke vannbaserte kjemikalier (også under trykk), væsker og/eller olje, samt små partikler. (EN 14126), (EN 1073-2 opp til klasse 2), (EN 1149-5).
  Les mer om produktet
  • Produktinformasjon
   Produktinformasjon
   Ny, væsketett Tyvek beskyttelsesdress for korttidsbruk fra Dupont. Full bevegelsesfrihet takket være optimal passform og helt nytt design. Mykt, pustende materiale som slipper vanndamp og luft ut, og som er komfortabelt, men likevel slitesterkt. For bruk i fuktig arbeidsmiljø hvor det kreves beskyttelse mot en rekke vannbaserte kjemikalier (også under trykk), væsker og/eller olje, samt små partikler. Beskyttelse mot biologiske farer (EN 14126), radioaktiv forurensning (EN 1073-2 opp til klasse 2) og mot elektrostatisk utladning (antistatisk i henhold til EN 1149-5). Alle sømmer er tapet med lett synlig oransje tape som gir samme beskyttelse som materialet i selve dressen. Hette med elastikk som følger hodets bevegelser og er utformet for å passe sammen med helmaske. Integrert klaff i halspartiet gir bedre beskyttelse mot væsker og bedre tilpasning til helmaske. I ermene finnes en elastisk løkke som går rundt tommelen, dette forhindrer at ermet glir opp. Frontglidelås som er dekket med klaff med tape under. Elastikk i ermer, ankler og midje. Bruksområder: Industriell rengjøring, petrokjemiske installasjoner, kloakkanlegg, vedlikehold, etc. Kategori III plagg sertifisert type 3,4,5,6, EN 1073-2, EN 1149-5, EN 14126.
  • Spesifikasjoner
   Spesifikasjoner
   Artikkelnummer70357
   TOOLS gammelt artikkelnummer3174678
   SertifikatEN 1073-2; EN 1149-5
   SortimentStandard sortiment
  • Sikkerhetsblad
   Sikkerhetsblad

   Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

  • Kjøp og fraktinformasjon
   Kjøp og fraktinformasjon
   Levering

   Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

   Retur

   Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

   Les hele returpolicyen.

   Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no