TYVEK
Standard sortiment
Avtalsortiment

TYVEK® 600 PLUS BESKYTTELSESDRESS

kr 179 Eksl. Mva

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
X
Størrelse
 • Størrelse
  Artikkelnummer
 • Weblager
  Only %1 left
  Butikklager
  Velg butikk Åpent i dag:
  Beskyttelsesdress med hette og tapede sømmer for kjemisk industri, kjernefysisk arbeid, næringsmiddelindustri, asbestsanering, avfallsdestruksjon etc.
  Les mer om produktet
  • Produktinformasjon
   Produktinformasjon
   Kjeledress med hette, tapede sømmer. Strikk i hette, armer og bein. Klaff med tape over glidelås. Tyvek® 600 Plus gir en utmerket beskyttelse mot luftbårne partikler (Type 5). Ved sammenligning av barriereprestasjoner med andre type 5-materialer av MPF (mikrofilmfilm) og SMS-materiale, har dressene laget av Tyvek® 500 og 600 materiale signifikant lavere partikkel lekkasje i henhold til EN ISO 13982-2 med et gjennomsnitt på mindre enn 1%. Antistatisk på begge sider. Bruksområder: Kjemisk industri, kjernefysisk arbeid, næringsmiddelindustri, asbestsanering, avfallsdestruksjon, industrirengjøring og vedlikehold, landbruk/hagearbeid, arbeid med glassfiber, etc. (Kan også leveres med integrerte sokker som skaffevare). Kategori III plagg sertifisert type 4, 5, 6, EN 1073-2, EN 1149-5, EN 14126 biologisk beskyttelse.
  • Spesifikasjoner
   Spesifikasjoner
   ArtikkelnummerTYV-CHA5T-WH
   SertifikatEN 1073-2; EN 1149-5
   SortimentStandard sortiment
  • Sikkerhetsblad
   Sikkerhetsblad

   Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

  • Kjøp og fraktinformasjon
   Kjøp og fraktinformasjon
   Levering

   Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

   Retur

   Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

   Les hele returpolicyen.

   Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no