Trykk og brodering.

Vi har egen avdeling for transfertrykk og brodering med to doble transfertrykkpresser, capspresse, 6-hoders broderingsmaskin, samt en 1-hoders broderingsmaskin. Her kan vi brodere logoer med opp til 12 farger på arbeidstøy og profiltøy.

Brodering

Helhetsinntrykket med brodering blir mer eksklusivt enn f.eks. trykking. Metoden passer bra på f.eks. jakker, skjorter, gensere og caps. Vi har en 6-hoders broderingsmaskin som kan brodere opptil 12 farger på arbeidstøy, profiltøy, bager, capser o.l. Ønsker du at vi skal hjelpe deg med oppsett og design gjør vi gjerne dette.

Transfertrykk

Transfertrykk er en av de meste brukte trykkemetodene på tekstiler som arbeidsklær og profilklær. Vi har to doble transfertrykkpresser, samt egen capspresse. Vi samarbeider med de beste leverandørene av merker både når det gjelder kvalitet og miljø. Ønsker du at vi skal hjelpe deg med oppsett og design gjør vi gjerne dette. Transfermerker kan også fås som perforert for bedre pusteevne. Disse er velegnet på store ryggmerker og særlig t-skjorter.


  • Kvalitet - Vi tilbyr brodering, transfertrykk, og spesialsøm av høy kvalitet både på arbeidsklær og profilklær

  • Raskt og rimelig - Med klær og brodering under samme tak får du varene kjapt levert og du slipper ekstra frakter

  • Fleksibelt og trygt - Vi hjelper deg med oppsett, design og profilering i alle størrelser og farger tilpasset ditt behov