Swedol blir TOOLS

SWEDOL BLIR TOOLS

I løpet av 2021 vil alle våre Swedolbutikker bli til TOOLS. Swedol og TOOLS slår seg sammen for å skape det beste og mest konkurransedyktige tilbudet på markedet for deg som kunde. Sammen blir vi en sterk totalleverandør med et enda bredere tilbud av varer og tjenester. Vi tar det beste fra Swedol og dagens TOOLS med oss inn i nye TOOLS.

Vi får enda høyere kompetanse, enda bedre tilstedeværelse og enda større kapasitet til å gjøre små og store kunders hverdag tryggere, enklere og mer lønnsom.


Akkurat som før. Bare enda bedre.

Hva kan du forvente deg etter at vi har blitt TOOLS?

  • Du finner oss fortsatt på samme adresse som før, men med nytt skilt på døren.

  • Du vil bli møtt av det samme dyktige personalet som kan hjelpe deg med det du behøver for å utføre jobben din på en trygg, enkel og mer effektiv måte.

  • Du får tilgang på et større og bredere tilbud av varer og tjenester. I butikkene vil du finne flere kvalitetsprodukter fra nye varemerker. I tillegg får du et utvidet tilbud av løsninger og tjenester.


  • Du beholder dagens avtale og priser med oss. Skulle det være eventuelle endringer i ditt avtalesortiment vil vi kontakte deg for å gi deg nærmere informasjon.


  • Det skal fortsatt være en hyggelig opplevelse å ta turen innom oss. I vårt kaféområde er velkommen for en en kopp kaffe sammen med kollegaer eller noen fra oss.

Hvordan vil nye Tools bli?


Gode arbeidsklær gjør jobben morsom

Vi har fortsatt det samme, gode utvalget.

Gode arbeidsklær gjør jobben morsom

Våre butikker tilbyr de samme tjenester som før.