GESTO
Standard sortiment
Avtalsortiment

STRETCHSHORTS EXPLORE GRÅ

kr 899 Eksl. Mva kr 499 Eksl. Mva
Laveste pris de siste 30 dagene, eksl. gjeldende kampanje kr 899 (Eksl. Mva)

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
X
Størrelse
 • Størrelse
  Artikkelnummer
 • Weblager
  Only %1 left
  Butikklager
  Velg butikk Åpent i dag:
  Funksjonell serviceshorts med outdoor inspirert design. Doble benlommer med glidelås samt stretch over baken for økt komfort.
  Les mer om produktet
  • Produktinformasjon
   Produktinformasjon
   Funksjonell serviceshorts med outdoor inspirert design. Shortsen har åpne sidelommer og to benlommer som lukkes med glidelås. Elastikk bak i midjen for optimal passform og stretch over baken for økt komfort. Teknisk beskrivelse: D-Ring 2 frontlommer Doble benlommer med glidelås Pennlomme Beltestropper Stretchpartier Lukkes foran med knapp og glidelås Elastisk midje bak/ OEKO-TEX®-sertifisert
  • Spesifikasjoner
   Spesifikasjoner
   Artikkelnummer1272137
   MaterialPolyester: 65% , Bomull: 35%
   SertifikatOeko-Tex SE 10-192
   Resources Json{"resources":[{"resourceName":"OEKO-TEX_Swedol_AB_SE_10-192_20250315.pdf","resourceMimeType":"application/pdf","resourceCategory":"Certificate","resourceSubCategory":"Environmentalcertificate","resourceFilename":"OEKO-TEX_Swedol_AB_SE_10-192_20250315.pdf","originalUrl":"https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/4839_dff44f55-151f-4dbd-ba4e-321ecc093255","previewUrl":"https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/4839_dff44f55-151f-4dbd-ba4e-321ecc093255/Preview"}]}
   FargeGrå
   SortimentStandard sortiment
  • Sikkerhetsblad
   Sikkerhetsblad

   Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

  • Kjøp og fraktinformasjon
   Kjøp og fraktinformasjon
   Levering

   Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

   Retur

   Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

   Les hele returpolicyen.

   Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no