GESTO
Standard sortiment
Avtalsortiment

SKOLETT UTEN VERN DRAGON MED BOA OG VIBRAM SÅLE

kr 2 290 Eksl. Mva

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
X
Skostørrelse
 • Skostørrelse
  Artikkelnummer
 • Weblager
  Only %1 left
  Butikklager
  Velg butikk Åpent i dag:
  Lett og sporty skolett med Boa snøresystem, uten vern for fritidsbruk og arbeid hvor det ikke kreves vernesko. Vibram yttersåle i gummi med godt grep. Støtdempende mellomsåle i EVA-materiale.
  Les mer om produktet
  • Produktinformasjon
   Produktinformasjon
   Lett og sporty skolett uten vern for fritidsbruk og arbeid hvor det ikke kreves vernesko. Boa snøresystem, lett å ta skoen av og på. Overdel i svart ripstop/TPU og vanntett membran som holder beina dine tørre under våte forhold. Vibram yttersåle i gummi med godt grep. Støtdempende mellomsåle i EVA-materiale. Vekt 456 gram (1 stk str. 42).
  • Spesifikasjoner
   Spesifikasjoner
   Artikkelnummer121613
   SertifikatEN ISO 20347 (2012 OB FO WR SRC )
   Resources Json{"resources":[{"resourceName":"DoC_FALCON_EAGLE_DRAGON_2023-06-13.pdf","resourceMimeType":"application/pdf","resourceCategory":"Certificate","resourceSubCategory":"DeclarationofConformityDoC","resourceFilename":"DoC_FALCON_EAGLE_DRAGON_2023-06-13.pdf","originalUrl":"https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/4839_f236e5a8-5270-4e65-b16e-99a00655d6fd","previewUrl":"https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/4839_f236e5a8-5270-4e65-b16e-99a00655d6fd/Preview"}]}
   FargeSvart
   SortimentStandard sortiment
  • Sikkerhetsblad
   Sikkerhetsblad

   Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

  • Kjøp og fraktinformasjon
   Kjøp og fraktinformasjon
   Levering

   Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

   Retur

   Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

   Les hele returpolicyen.

   Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no