BLÅKLÄDER
Avtalsortiment

SKALLJAKKE 4988 SVART

kr 1 899 Eksl. Mva

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
X
|
Lev. art. nr: 498819879900
Størrelse
 • Størrelse
  Artikkelnummer
 • Weblager
  Only %1 left
  Butikklager
  Velg butikk Åpent i dag:
  Praktisk og bevegelsesvennlig skalljakke i et glatt, mykt og stille stretch materiale som gir deg høy komfort og økt mobilitet.
  Les mer om produktet
  • Produktinformasjon
   Produktinformasjon
   Praktisk og bevegelsesvennlig skalljakke i et glatt, mykt og stille stretch materiale som gir deg høy komfort og økt mobilitet. Jakken er vind- og vanntett med teipede sømmer og er også utstyrt med smart plasserte refleksdetaljer foran, bak, på hetten og erme for økt synlighet. Børstet nettingfôr gir god ventilasjon og membranen i stoffets overflate hindrer fukt fra å komme inn - slik at du kan holde deg tørr hele dagen. Sertifisert i henhold til EN 343. 100% polyester, twill, mekanisk stretch, laminert, vanntett 10.000 mm, vindtett, pustende 4000 g/m2/24t, 150 g/m² Fôr. Brushed mesh lining. Vind- og vanntett materiale, pustende, tapede sømmer, Ventilasjon i rygg. Fleecefôret krage. Avtakbar og justerbar hette med mesh-fôr. ID-kortlomme, innfellbar. Glidelås i fôr forenkler logotrykking. Skjult, kraftig enveisglidelås i plast, Innvendig klaff med fleece. Brystlommer med glidelås. Innvendig dokumentlomme. Innstikklommer med glidelås og fleecefôr. Innerlomme med telefonlomme, Innerlomme i mesh. Innvendig telefonlomme. Forlenget i korsryggen, Justerbar i nedre kant med snøring Justerbare ermeavslutninger med borrelås, Ermeavslutning med innvendig mansjett. Refleksdetaljer foran, bak, på hetten og ermet.
  • Spesifikasjoner
   Spesifikasjoner
   Artikkelnummer498819879900
   Leverandørens artikkelnr498819879900
   MaterialPolyester: 100%
   SertifikatEN 343
   FargeSvart
   SortimentStandard sortiment
  • Sikkerhetsblad
   Sikkerhetsblad

   Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

  • Kjøp og fraktinformasjon
   Kjøp og fraktinformasjon
   Levering

   Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

   Retur

   Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

   Les hele returpolicyen.

   Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no