SHOWA
Avtalsortiment

NITRILHANSKE SHOWA (720)

kr 113 Eksl. Mva

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
X
|
Lev. art. nr: CS720
Hanskestørrelse
 • Hanskestørrelse
  Artikkelnummer
 • Weblager
  Only %1 left
  Butikklager
  Velg butikk Åpent i dag:
  En lett, elastisk nitrilhanske for arbeid i fuktig miljø og kontakt med olje, hydrokarboner og fett innen olje- og gassindustri, kjemisk industri, bygg, farmasøytisk industri etc.
  Les mer om produktet
  • Produktinformasjon
   Produktinformasjon
   En lett, elastisk hanske for arbeid i fuktig miljø og kontakt med olje, hydrokarboner og fett innen olje- og gassindustri, kjemisk industri, bygg, farmasøytisk industri etc. Høy slitestyrke og ru overflate som gir ekstra godt grep. Tynt, strikket polyester/nylonfôr med dobbelt nitrilgummibelegg. Ingen innvendige sømmer som irriterer huden. Tykkelse 1,1 mm. Lengde 30-32 cm (avhengig av størrelse). Forpakn: 10/120.
  • Spesifikasjoner
   Spesifikasjoner
   Artikkelnummer331158
   Leverandørens artikkelnrCS720
   SertifikatEN 374; EN 388
  • Sikkerhetsblad
   Sikkerhetsblad

   Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

  • Kjøp og fraktinformasjon
   Kjøp og fraktinformasjon
   Levering

   Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

   Retur

   Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

   Les hele returpolicyen.

   Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no