Årets partner i Univern 2020

Mustad Havservice

– Årets partner 2020

Som i mange foregående år, har også 2020 fått sin årets Partner. Dette til tross for manglende muligheter til å møtes på salgskonferansen og å dele ut heder og ære. .

Mustad Havservice ble Univern Partner i 2014, den gangen under navnet Havservice Ålesund som i 2016 ble kjøpt opp av Mustad Autoline AS.

Havservice er i dag Mustad Autolines butikkonsept for fiskerihandel. De tilbyr et bredt spekter av kvalitetsprodukter og selger både til forbrukermarkedet og proffmarkedet under mottoet «one stop shop» for fiskere. De har butikkutsalg i Båtsfjord, Myre, Austevoll og Ålesund i tillegg til nettbutikk. Hovedlageret ligger i Ålesund.

Produktsortimentet består av Mustad Autolines egne maskiner og utstyr for autoline som produseres på Gjøvik, samt alt utstyr for langline- og teinefiske, snurrevad, sikkerhets og redningsutstyr, tauverk og arbeidstøy m.m.

Årets Partner har vist stor entusiasme rundt sortiment og kampanjer spesielt. De har ytret ønske om å videreutvikle sortiment og vist Univern stor tillit i dette arbeidet. Mustad praktiserer en høy grad av lojalitet til Univern som leverandør, og opptrer som en svært profesjonell samarbeidspartner.

Gratulerer til Mustad Havservice som årets Partner 2020. Univern er stolte av å ha dere med på laget!