HELLBERG
Standard sortiment
Avtalsortiment

HØRSELVERN XTREAM MP F/HJELM

kr 3 010 Eksl. Mva
Artikkelnummer: 48112-001
Artikkelnummer:
X
|
EAN: 7391441003891
Weblager
Butikklager
Velg butikk Åpent i dag:
Hørselvern med Multi-Point Bluetooth®-teknologi for telefonsamtaler og musikkstrømming.
 • Produktinformasjon
  Produktinformasjon
  Produktbeskrivelse
  Hørselvern med Multi-Point Bluetooth®-teknologi for telefonsamtaler og musikkstrømming. Med Xstream MP kan du pare to telefoner samtidig, for eksempel jobbtelefonen og din private. Lydkvaliteten er blitt enda bedre sammenlignet med modellene Xstream og Xstream LD, batterilevetiden er økt til 80 timer, og den støydempende boom-mikrofonen, som nå er inkludert, gir tydelig kommunikasjon selv med høy bakgrunnsstøy. Mikrofon med aktiv lytting i hver av øreklokkene sørger for utmerket retningshørsel, gir naturlig lyd og lar deg høre samtaler, varselsignaler og annen viktig informasjon uten at det går utover beskyttelsen. -Multi-Point Bluetooth® Technology -Utviklet for lytting til musikk -Nivåavhengig aktiv lytting -Støydempende boom-mikrofon -Vanntett til IPX4 -Knappestyring -Støtte for taleassistent -Støtte for bredbånd/HD-tale -USB-lading -Batterisparefunksjon -Automatisk Bluetooth® -tilkobling
 • Spesifikasjoner
  Spesifikasjoner
  VaremerkeHELLBERG
  Artikkelnummer48112-001
  TOOLS gammelt artikkelnummer3227973
  EAN7391441003891
  UNSPSC46181902
  BæremåteHjelmmontering
  Materiale hode-bøyle/-båndMetall
  StørrelseUniversal
  FargeSvart
  Med radioNei
  BluetoothJa
  Demping (dB)28dB
  Vekt440g
  OppladbarJa
  Enhetst
  SortimentStandard sortiment
 • Kjøp og fraktinformasjon
  Kjøp og fraktinformasjon
  Levering

  Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

  Retur

  Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

  Les hele returpolicyen.

  Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no