IRIS
Avtalsortiment

HJELM IRIS 2 GRØNN M/IDKORT

kr 1 003 Eksl. Mva
Artikkelnummer: 11582694
Artikkelnummer:
X
|
EAN: 7090021530313
Weblager
Butikklager
Velg butikk Åpent i dag:
Iris hjelm i slagfast ABS- plast og 6-punkts innredning og dypt nakkebånd gir god stabilitet og høy bærekomfort.
 • Produktinformasjon
  Produktinformasjon
  Produktbeskrivelse
  Hjelmskall i slagfast ABS-plast og 6-punkts innredning og dypt nakkebånd gir god stabilitet og høy bærekomfort. Rattjustert innredning. Effektivt og komfortabelt polstret svettebånd i kunstskinn. Høyt plasserte lufteventiler for god ventilasjon, lufteventilene kan åpnes og lukkes. Kort brem gir bedre sikt oppover. Innebygd brille som kan felles helt inn i hjelmen. Brillen kan tiltes og tillater bruk av optiske briller. Brillen sitter i et spesialkonstruert og solid oppheng som gir en myk og glidende gange. Utsparing i siden gir god plass til øreklokker og det er 30 mm slissespor for montering av hørselvern/visir. Regnrenne. God plass for trykk av logo. Str. 52-64
 • Spesifikasjoner
  Spesifikasjoner
  VaremerkeIRIS
  Artikkelnummer11582694
  TOOLS gammelt artikkelnummer2197164
  EAN7090021530313
  UNSPSC46181704
  Modell / utførelseHetteform (standard)
  FargeGrønn
  Med øreklokkerFalse
  Med ansiktsskjermTrue
  Dimensjon fra/til (mm)530-630mm
  Enhetst
  SortimentStandard sortiment
  EnhetPiece
 • Kjøp og fraktinformasjon
  Kjøp og fraktinformasjon
  Levering

  Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

  Retur

  Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

  Les hele returpolicyen.

  Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no