SUNDSTRÖM
Standard sortiment
Avtalsortiment

HALVMASKE AIRLINE SR 90 MED TRYKKLUFTSLANGE MED FILTERFORSTERKNING

kr 6 652 Eksl. Mva
Artikkelnummer: 40218
Artikkelnummer:
X
|
EAN: 7392203103156
|
Lev. art. nr: H03-1512
Weblager
Butikklager
Velg butikk Åpent i dag:
SR 90 Airline er en trykkluftsmaske med filterback-up, designet for tilkobling til en egnet trykk luftkilde med pustbar luft.
 • Produktinformasjon
  Produktinformasjon
  Produktbeskrivelse
  SR 90 Airline er en trykkluftsmaske med filterback-up, designet for tilkobling til en egnet trykk luftkilde med pustbar luft. Overtrykket som bygger seg opp i masken forhindrer at forurenset luft i omgivelsene fra å nå brukeren. SR 90 Airline kan brukes som et alternativ til filterbeskyttelse i alle situasjoner der slik beskyttelse anbefales. Dette gjelder spesielt tungt arbeid eller langvarig arbeid, og hvor kontaminanter ikke gir tilstrekkelig advarsel eller er særlig giftige. Masken er laget av et materiale som ikke fremkaller gnister ved friksjon, noe som gjør at den kan brukes i eksplosive og lett antennelige miljøer. Kontrollventilen er utstyrt med en varslingsfløyte som utløses dersom luftmengden kommer under anbefalt verdi. Et flytmeter for overvåking av luftstrøm er inkludert. Trykkluft skal renses med en Sundströms SR 99 trykk-luftfilter. Driftstrykk (bar): 4-7.
 • Spesifikasjoner
  Spesifikasjoner
  VaremerkeSUNDSTRÖM
  Artikkelnummer40218
  Leverandørens artikkelnrH03-1512
  TOOLS gammelt artikkelnummer2181637
  EAN7392203103156
  eClass40011407
  UNSPSC46182004
  EnhetST
  SortimentStandard sortiment
 • Kjøp og fraktinformasjon
  Kjøp og fraktinformasjon
  Levering

  Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

  Retur

  Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

  Les hele returpolicyen.

  Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no