BALANCE GLOVES
Standard sortiment
Avtalsortiment

FISKERIHANSKE VEGA GRIP WINTER

kr 148 Eksl. Mva

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
X
Hanskestørrelse
 • Hanskestørrelse
  Artikkelnummer
 • Weblager
  Only %1 left
  Butikklager
  Velg butikk Åpent i dag:
  Nyutviklet vinterhanske for fiskeindustrien. Fremstilt i myk og smidig PVC med høy slitestyrke. Lett granulering på innsiden for godt grep.
  Les mer om produktet
  • Produktinformasjon
   Produktinformasjon
   Vinterhanske i PVC spesielt utviklet for fiskeindustrien. Smidig og myk finish. Lett granulert innside for godt grep i vått miljø. Varmt polyester fleecefôr innvendig. Lang mansjett. Forpakn: 1/6/60.
  • Spesifikasjoner
   Spesifikasjoner
   Artikkelnummer442515
   SertifikatEN 388 (2016 3121X ); EN 511 (2006 X2X)
   Resources Json{"resources":[{"resourceName":"DoC_VEGA FODRAD_2023-03-23.pdf","resourceMimeType":"application/pdf","resourceCategory":"Certificate","resourceSubCategory":"DeclarationofConformityDoC","resourceFilename":"DoC_VEGA FODRAD_2023-03-23.pdf","originalUrl":"https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/4839_aaf7b865-ccaa-431e-bed2-5cdc27bcc067","previewUrl":"https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/4839_aaf7b865-ccaa-431e-bed2-5cdc27bcc067/Preview"}]}
   SortimentStandard sortiment
  • Sikkerhetsblad
   Sikkerhetsblad

   Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

  • Kjøp og fraktinformasjon
   Kjøp og fraktinformasjon
   Levering

   Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

   Retur

   Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

   Les hele returpolicyen.

   Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no