CLEAN SPACE
Avtalsortiment

CLEANSPACE HELMASKE

kr 7 324 Eksl. Mva
Artikkelnummer: PAF-1014
Artikkelnummer:
X
|
EAN: 9346668000459
|
Lev. art. nr: 305190
Weblager
Butikklager
Velg butikk Åpent i dag:
Cleanspace helmaske.
 • Produktinformasjon
  Produktinformasjon
  Produktbeskrivelse
  CleanSpace består av motorenhet, maske og filter. Unik ergonomisk design gir høy komfort under bruk. Prisvinnende lettvektsdesign (500 g) leverer ren, frisk luft for et helt arbeidsskift. Ingen ledninger og slanger. Micro turbinmotor som gir inntil 200l luft pr. minutt. Automatisk justering av lufttilførsel, målinger hvert 10ms. Tøff, pålitelig og kostnadseffektiv; ingen service eller vedlikehold og lett å rengjøre. Enkel av/på knapp – resten er helautomatisk, slår seg av etter 3min uten bruk. Omgivelsesluften filtreres av et filter som er montert i nakken og den filtrerende luften ledes inn i masken. Dette gir brukeren høy komfort og ingen pustemotstand. Alarm for filter og batteri, 75dB. 8 timers brukstid på én lading. Maske i hudvennlig silikon, avtagbar og vaskbar for enkel hygiene. Kan monteres med helmaske PAF-1014. Lavt støynivå under bruk, under 70dB. Kan brukes sammen med vernebriller, under hjelm og visir. Kan brukes sammen annet verneutstyr som vernebriller, hjelm og visir. Motorenhet og filter bestilles separat.
 • Spesifikasjoner
  Spesifikasjoner
  VaremerkeCLEAN SPACE
  ArtikkelnummerPAF-1014
  Leverandørens artikkelnr305190
  TOOLS gammelt artikkelnummer3171546
  EAN9346668000459
  eClass40011401
  UNSPSC46182005
  Enhetst
  EnhetPiece
 • Kjøp og fraktinformasjon
  Kjøp og fraktinformasjon
  Levering

  Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

  Retur

  Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

  Les hele returpolicyen.

  Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no