GESTO
Standard sortiment
Avtalsortiment

ADD A REFLECTIVE VINTERJAKKE SVART/GUL

kr 1 499 Eksl. Mva

Miljøgebyr kan påløpe dette produktet.

Artikkelnummer: Vennligst velg størrelse nedenfor for å se artikkelnummer
Artikkelnummer:
X
Størrelse
 • Størrelse
  Artikkelnummer
 • Weblager
  Only %1 left
  Butikklager
  Velg butikk Åpent i dag:
  Varm vinterjakke i vann og vindavvisende yttermateriale. God passform for best mulig funksjon og bevegelighet.
  Les mer om produktet
  • Produktinformasjon
   Produktinformasjon
   Varm vinterjakke fra Gestos Add a reflective-kolleksjon. Jakken har vann- og vindavvisende yttermateriale og delvis tapede sømmer. Foret er mykt og varmende, mange lommer og justerbare mansjetter. Hetten er avtagbar og kan justeres. Smart passform for best mulig funksjon og bevegelighet. Jakken har paneler med varselgult for økt synbarhet og det følger med reflekser som festes på etter ønske og behov. Ta kontakt med butikken for hjelp med applikasjon av refleksen.
  • Spesifikasjoner
   Spesifikasjoner
   Artikkelnummer123099933
   MaterialPolyester: 100%
   SertifikatOeko-Tex SE 10-192
   Resources Json{"resources":[{"resourceName":"OEKO-TEX_Swedol_AB_SE_10-192_20250315.pdf","resourceMimeType":"application/pdf","resourceCategory":"Certificate","resourceSubCategory":"Environmentalcertificate","resourceFilename":"OEKO-TEX_Swedol_AB_SE_10-192_20250315.pdf","originalUrl":"https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/4839_dff44f55-151f-4dbd-ba4e-321ecc093255","previewUrl":"https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/4839_dff44f55-151f-4dbd-ba4e-321ecc093255/Preview"}]}
   FargeSvart
   SortimentStandard sortiment
  • Sikkerhetsblad
   Sikkerhetsblad

   Velg produktvarianten for å se lenken til produktets sikkerhetsdatablad

  • Kjøp og fraktinformasjon
   Kjøp og fraktinformasjon
   Levering

   Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på vårt sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.

   Retur

   Du kan alltid returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dersom du ønsker å returnere en vare, må du alltid gi oss beskjed, gjerne på e-post. Din angrerett gjelder ikke varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helsemessige eller hygieniske årsaker (f.eks. undertøy). Som kunde er du ansvarlig for returfrakten.

   Les hele returpolicyen.

   Trenger du hjelp? Send e-post til oss på toolskv.ordre@tools.no